Bewoners van de Beukenhof genoten met volle teugen van de uitzwaaidag.
Bewoners van de Beukenhof genoten met volle teugen van de uitzwaaidag. Foto: Mariska Wildeman

Uitzwaaidag op de Beukenhof Putte

Algemeen

PUTTE - Voor de bewoners van verzorgingshuis de Beukenhof in Putte was op zaterdag 9 september door een aantal vrijwilligers een “uitzwaaidag” georganiseerd.

Zoals bekend is, sluit dit verzorgingshuis binnenkort zijn deuren en verhuizen alle bewoners naar Ossendrecht of Hoogerheide. Daarom wilde de Putse gemeenschap hen een “uitzwaaidag” aanbieden. 

In de loop van de middag kwam Ron van Hoof een muzikale bijdrage leveren, onder het genot van een hapje en drankje. Om 17.00 uur gingen de bewoners en hun verzorgers lekker samen barbecueën. Er werd uiteindelijk binnen gegeten vanwege de zomerse temperaturen buiten. Rinus Bogers zorgde voor de barbecue, met de financiële hulp van de Putse afdeling van het Witgele kruis. 

Na afloop van deze barbecue kregen ze allemaal een afscheidscadeautje in de vorm van een collage met bekende plekjes en gebouwen in Putte, gemaakt door Adrienne Muller en Nancy Gelten namens Stichting De Bunt. Afscheid nemen is nooit leuk, maar op deze manier wilden deze vrijwilligers het zo draaglijk mogelijk maken.