De jaarlijkse tractorpulling van KPJ Halsteren belooft weer volop spektakel.
De jaarlijkse tractorpulling van KPJ Halsteren belooft weer volop spektakel.

Tractorpulling spektakel KPJ Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Op zaterdag 3 en zondag 4 juni staat Halsteren in het teken van de jaarlijkse tractorpulling wedstrijd, die wordt georganiseerd door KPJ Halsteren op het terrein aan de Noorderkreekweg. Hierbij zullen bezoekers onder het genot van een frisje en een biertje heerlijk kunnen genieten van de ronkende tractormotoren welke op de twee kleibanen de beste afstand proberen te trekken. 

KPJ Halsteren is al druk bezig met de voorbereidingen voor het tractorpulling evenement. De wedstrijden zijn verdeeld over twee banen en twee dagen, waarbij gewone landbouwtractoren en heuse sporttractoren zichzelf willen bewijzen door te gaan voor een full pull. Teams uit de regio maar ook uit de rest van Nederland komen naar de wedstrijd in Halsteren.

Op zaterdag zullen de klassen NTTO Farmstock, supersport trucks aanhaken aan de sleepwagen  en op zondag zullen de klassen NTTO standaard en grand national aanhaken aan de sleepwagen. 

Ook vindt er op zondag een traptrekkerrace voor kinderen plaats, waarbij kinderen van verschillende leeftijdscategorieën het tegen elkaar zullen opnemen. 

Er staat een flinke festivaltent op het terrein waar in de avond na de wedstrijd een groot feest los zal barsten met alle bezoekers. De DJ zal zorgen voor gezellige muziek maar ook is er gedacht aan live muziek, waarbij de band Stillblue op zaterdag en de band Greenlight op zondag zorgen dat het spektakel in de tent kan losbarsten. Aan de lekkere trek wordt er ook gedacht en hier zorgt Van Verswijveren catering voor.

Al met al een super tweedaags evenement vol met tractoren, muziek feest en veel gezelligheid! KPJ Halsteren kijkt ontzettend uit naar het weekend van 3 en 4 juni. U komt toch ook? 

Voor tickets en meer info, bezoek onze facebook of website: https://www.kpjhalsteren.nl/

Afbeelding
KPJ Halsteren
Tractor Pulling