Ook voor jonge tractorfanaten valt er zaterdag en zondag op het terrein aan de Tholenseweg volop te beleven.
Ook voor jonge tractorfanaten valt er zaterdag en zondag op het terrein aan de Tholenseweg volop te beleven.

Tractorpulling belooft nóg meer spektakel

Algemeen

HALSTEREN - Bij KPJ Halsteren staat het komend weekend in het teken van de jaarlijkse tractorpulling. Op zaterdag 22 en zondag 23 september barst het terrein aan de Tholenseweg nabij de brug over het Schelde-Rijn uit zijn voegen. Ronkende motoren, metershoge rookpluimen, demonstraties, wedstrijden en gezelligheid voor jong en oud zullen de sfeer bepalen.

Het evenement is dit jaar nog grootser van opzet. Zo is er een tweede wedstrijdbaan bijgekomen en wordt de locatie omgetoverd tot waar festivalterrein met diverse foodtrucks en een heuse festivaltent.

Zaterdag 22 september om 15.00 uur is de start met diverse Sport en Super-sport klasse van de NTTO en ook de Sport en Supersport Trucks verschijnen aan de start. In Halsteren wordt om de laatste punten gestreden voor de competitie, erg spannend dus want hier worden de grote winnaars bekend. Na het zien van al deze tractoren en trucks, gaat het in de tent verder. De band "De Bijtels" zal zorgen voor één groot feest, samen met DJ Mark en DJ van der V.

Zondag vanaf 12.00 uur staan de eerste tractoren weer op de baan en wacht volop spektakel , met onder andere de National Prostocks, Light Modifieds en Light Superstocks. Kinderen kunnen zich met een eigen traptractor inschrijven voor de traptractorrace. Ook zijn er Garden-pullers en kan de jeugd zich uitleven op een springkussen en een speelterrein.
Als afsluiting zal de Zwarte Cross klasse weer te bewonderen zijn op de baan, verdeeld in de 2-wiel en 4-wiel klasse. In de feesttent wordt het KPJ weekend afgesloten met de knotsgekke band "Lekke Band".

Dit jaar is er voor het eerst een leuke kortingsactie in samenwerking met PLUS Halsteren. Bij aankoop van 5 kilo Halsterse kleiaardappelen ontvangt met de helft korting op de entreeprijs van het tractorpulling spektakel. Het kaartje is in te leveren op een dag naar keuze. De actie duurt tot en met 21 september. www.tractorpullinghalsteren.nl

Afbeelding
Afbeelding