Gezellig in teamverband 'kwissen' op vier zaterdagavonden in Halsteren.
Gezellig in teamverband 'kwissen' op vier zaterdagavonden in Halsteren.

Weer quizcircuit in Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Corona gooide vorig jaar roet in het eten. De jaren daarvoor draaide er in Halsteren een populair quizcircuit. De organisatoren van de algemene kennis quizzen gaan de draad nu weer oppakken met op zaterdag 3 september de eerste van vier quizzen. 

Op het programma staan quizzen op 3 september bij café-zaal Tivoli, op zaterdag 24 september in grandcafé De Kannebuis, op zaterdag 22 oktober weer bij Tivoli en op zaterdag 26 november tenslotte bij De Kannebuis. 

De teams die meedoen aan het ‘kwissen’ krijgen honderd vragen voorgelegd in tien verschillende categorieën: Muziek, Aardrijkskunde, Eten en drinken, Politiek, Nederlandse taal en literatuur, Film en tv, Medisch, Geschiedenis, Flora en fauna en de categorie Sport. 

PLUS Halsteren steunt het quizcircuit met de hoofdprijs: een volle boodschappenkar voor elk lid van het overall winnende team. 

Op de quizavonden, die steeds om 20.00 uur beginnen, zijn er ook nog dagprijzen voor de eerste drie teams. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door de horecagelegenheid waar gespeeld wordt. 

Een quizteam mag uit maximaal zes personen bestaan. Deelname is gratis. Inschrijven is nog mogelijk en kan via telefoon 0164-682286 (vragen naar Ton Tielemans) of 06-51348488.

kwissen