Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Biljarten voor senioren in de Wittenhorst.
Biljarten voor senioren in de Wittenhorst.

Senioren biljartgroep heeft plaats voor nieuwe leden

HALSTEREN - Biljartgroep “Nooitgedacht” uit Halsteren heeft per direct weer plaats voor enkele sportieve senioren biljarters die deel willen nemen aan de regionale seniorencompetitie West-Brabant. 


Mede door de coronaperikelen van de afgelopen tijd hebben enkele spelers besloten het biljarten voor gezien te houden. Of u een ervaren biljarter bent of niet, er is altijd wel een team waarbij nieuwe instromers van harte welkom zijn. U hoeft niet per se in de woonkern Halsteren woonachtig te zijn! 

Competitie

Nooitgedacht speelt momenteel met 8 teams in competitieverband binnen de regio West-Brabant. De wedstrijden worden gespeeld in de middaguren. Daarbij ontmoeten zij zowel in uit- als thuiswedstrijden teams uit Hoeven, Stampersgat, Oud Gastel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Lepelstraat, Welberg, De Heen, Steenbergen, Oud- en Nieuw Vossemeer, Notendaal en Poortvliet. In deze competitie wordt uitsluitend het libre spel gespeeld. De eerste competitiewedstrijden beginnen op 30 augustus aanstaande.

Locatie 

Alle thuiswedstrijden worden gespeeld in het ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindenlaantje 1a in Halsteren. Daar hebben de biljarters de beschikking hebben over een zaal met 4 goed onderhouden biljarttafels. Deze zaal staat van maandag tot en met vrijdag van 12.30 uur tot ca. 16.30 uur ter beschikking van de biljartgroep voor zowel competitiewedstrijden als het vrij biljarten. 

Overige activiteiten 

Jaarlijks organiseert de vereniging voor haar leden een zogeheten koppeltoernooi en een onderling toernooi dat bestaat uit de spelsoorten libre, bandstoten en driebanden. Enkele keren per jaar worden er ook vriendschappelijke wedstrijden gespeeld tegen andere seniorenverengingen uit Bergen op Zoom en Hoogerheide. 

Aanmelden

Bent u op zoek naar een vereniging waar sportiviteit, maar vooral ook gezelligheid onder elkaar, hoog in het vaandel staat? Meld u dan aan. U bent van harte welkom om, geheel vrijblijvend, een kijkje te komen nemen of eens mee te biljarten in het ontmoetingscentrum De Wittenhorst, Lindenlaantje 1a in Halsteren. Heeft u eerst behoefte aan meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 06-11520968.

Meer berichten