Regiobiljart gaat voortgang competitie bespreken | halsterse-zuidwestkrant – Het nieuws uit Halsteren en de Zuidwesthoek
Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>Prijsuitreiking Regiobiljart vorig jaar.</p>

Prijsuitreiking Regiobiljart vorig jaar.

(Foto: Bep Tielemans)

Regiobiljart gaat voortgang competitie bespreken

HALSTEREN - REGIO - Het bestuur van Regio Biljart West Brabant gaat zo spoedig mogelijk met deelnemende verenigingen rond de tafel over het terug opstarten van de biljartcompetitie voor senioren in onze regio. Het tweede deel van de competitie 2020/2021 zou in januari beginnen.


Bert van den Brink, secretaris RBWB: “In feite zou onze wedstrijdplanner nu al weer moeten starten met het plannen van de wedstrijden voor het tweede deel van de competitie 2020/2021 vanaf januari 2021. Voor de continuïteit van Regio Biljart West Brabant is het belangrijk dat we contact met elkaar houden. Met de door onze wedstrijdleider Piet de Jong georganiseerde 2 tegen 2 competitie is hier reeds gedeeltelijk op een positieve manier invulling aan gegeven. Wij willen echter zodra dit op basis van de coronaregels mogelijk is een vergadering van de groepsvertegenwoordigers organiseren in de Wittenhorst. Zodra er een mogelijkheid is om op een verantwoorde manier te vergaderen hoort u van ons.”

Meer berichten