Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Biljarten in ontmoetingscentrum de Wittenhorst waar vier tafels staan.
Biljarten in ontmoetingscentrum de Wittenhorst waar vier tafels staan. (Foto: )

Biljartgroep Nooitgedacht zoekt nieuwe leden

HALSTEREN - Biljartgroep Nooitgedacht in Halsteren is op zoek naar nieuwe leden. Door diverse persoonlijke omstandigheden hebben enkele biljarters hun activiteiten binnen de groep helaas abrupt moeten staken. Daardoor heeft de biljartgroep dringend behoefte aan enkele nieuwe 55+ spelers die bereid zijn deel te nemen aan de competitie voor senioren in de regio West-Brabant.

De biljartgroep speelt alle thuiswedstrijden in het Ontmoetingscentrum De Wittenhorst aan het Lindenlaantje 1a in Halsteren. In de biljartzaal staan vier goed onderhouden biljarts die vijf dagen per week van 13:00 uur tot 16.30 uur worden gebruikt voor zowel competitiewedstrijden als vrij biljarten. Leden hoeven niet in Halsteren woonachtig te zijn.
Al tientallen jaren nemen veel leden van Nooitgedacht deel aan de Biljartcompetitie Regio West Brabant. In het seizoen 2018 - 2019 nemen er in totaal vijftig teams deel aan deze middagcompetitie. Daarvan zijn maar liefst tien teams afkomstig van de biljartgroep uit Halsteren. Een team bestaat uit minimaal vier personen.
De andere deelnemende teams komen uit: Bergen op Zoom (4), Roosendaal (1), Steenbergen (7), Lepelstraat (2), Welberg (5), De Heen (5), Oud Gastel (5), Notendaal (2), Stampersgat (2), Hoeven (2), Oud Vossemeer (1), Nieuw Vossemeer (2) en Poortvliet (2).

Wie belangstelling heeft om mee te biljarten vindt nadere informatie op de website van de biljartgroep: www.biljartgroepnooitgedacht3.webnode.nl. Nog beter is geheel vrijblijvend langskomen van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.30 uur in het ontmoetingscentrum. Bellen kan ook, naar telefoon 06-11520968 of mailen naar e-mail: biljartgroepnooitgedacht@outlook.com

Meer berichten