Afbeelding

Dorpsplatform Ossendrecht

Algemeen

OSSENDRECHT - Dorpsplatform Ossendrecht komt woensdag 22 juni bijeen in MFC de Drieschaar.  Aanvang van deze openbare vergadering is 19.30 uur. 

Op de agenda staan onder meer de volgende onderwerpen:

Na een welkomstwoord wordt er terug geblikt op Coronatijd. De nieuwe wethouder die de dorpsplatforms in portefeuille heeft wordt voorgesteld. Er wordt uitleg gegeven over een aantal zaken waar het college mee bezig is. Verder komen in de bijeenkomst van het dorpsplatform ‘zorg café’ en verkeer aan de orde. 

Rookmelders

Na de pauze zal de heer Loos een presentatie verzorgen namens de Brandweer. Dit in verband met verplichting van rookmelders per 1-7-2022. Er wordt uitgelegd waarom en waar mensen een rookmelder moeten plaatsen. 

Voor alle aanwezigen is er - per huishouden/adres - na afloop van de openbare vergadering gratis een rookmelder af te halen bij het BuurtPreventieTeam. Voorwaarde is dat nog niet eerder een gratis rookmelder is verstrekt. Met het BuurtPreventieTeam (BPT) kan men ook een afspraak maken om de rookmelder gratis op te laten hangen. 

Tenslotte rest nog de rondvraag waarin eenieder de gelegenheid heeft zaken aan te kaarten en/of vragen te stellen over hetgeen in het dorp Ossendrecht speelt.