Afbeelding

Ahajaj nieuwe fractievoorzitter PvdA

Algemeen

GEMEENTE BERGEN OP ZOOM -  Sinds de gemeenteraadsverkiezingen is er veel gebeurd in de Bergse politiek. Bergen op Zoom heeft een nieuw stadsbestuur, met een nieuw bestuursakkoord en een gloednieuw college. De Bergse PvdA-fractie heeft sindsdien ook een aantal veranderingen ondergaan. 

“We zijn heel trots dat onze lijsttrekker Joey van Aken namens GroenLinks en PvdA is voorgedragen als wethouder. Sinds het vertrek van Joey van Aken heeft de Bergse PvdA-fractie een nieuwe fractievoorzitter, namelijk Adam Ahajaj. Ik ben trots dat ik de PvdA-fractie vanuit deze functie mag vertegenwoordigen. Samen met Yusuf Kaplan, Nanny Nuijten, Janno den Engelsman en Cas Respen zal ik de Bergse PvdA-fractie verder op de kaart te zetten.” 

Sinds kort na de verkiezingen heeft PvdA een intensieve samenwerking met GroenLinks Bergen op Zoom en leverden zij ook samen één wethouder. “Samen zijn we beter in staat om Bergen op Zoom, Halsteren en Lepelstraat eerlijker, groener en socialer te maken. We bouwen samen aan een betere toekomst voor jong en oud.”