Afbeelding

Zomerkamp jongeren naar Hoogerheide

Algemeen

LEPELSTRAAT - REGIO - Het is nog een paar maanden voor de start van de zomervakantie. Na enkele jaren zonder kamp kon er vorig jaar gelukkig weer een geweldig kamp voor jongelui georganiseerd worden. Ook dit jaar zal de organisatie vanuit Jongerenkamp Lepelstraat er in de laatste week van de zomervakantie weer op uit trekken. 

Michel Mertens: “Voor de editie van 2022 gaan we met de fiets naar Hoogerheide. We logeren in ‘Scoutcentrum Kooiduin’, waar we een week vol stoere activiteiten, veel gezelligheid en plezier zullen beleven. Deze week bruist altijd van verschillende activiteiten, zoals Wie is de Mol?, een zwemdag, dropping, een GPS tocht, casinospel, vlot bouwen en nog veel meer. Ook mogen de jongeren zelf invulling geven aan bepaalde dagdelen van deze week. En natuurlijk is er ruimte om een potje te voetballen, volleyballen of gewoon relaxen op het gras in de zon. Voor een impressie van deze week kun je een bezoek brengen aan onze facebookpagina (www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat). De kampweek is van zaterdag 29 augustus tot en met vrijdag 2 september. Momenteel zijn wij volop bezig met de voorbereidingen en krijgt ons programma al aardig vorm.”

Dit is overigens het enige openbare zomerkamp van gemeente Bergen op Zoom. 

Ben je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden, maar je hebt nog wat vragen, wil je inschrijven of hebt interesse om Jongerenkamp Lepelstraat te sponsoren neem dan contact op met: Jan Brouwers 06-53346129 of Michel Mertens 06-48376759 of stuur een mailtje naar jongerenkamplepelstraat@hotmail.com 

Organisatoren zomerkamp jongerenkamp vanuit Lepelstraat.