Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto: Bep Tielemans

Voorbereiding enige openbare kampweek

LEPELSTRAAT - De zomervakantie nadert en traditiegetrouw betekent dit dat het jaarlijkse Jongerenkamp weer voor de deur staat. Als de maatregelen het toestaan gaan deelnemers en begeleiders dit jaar met de fiets naar Ossendrecht, waar ze logeren in Scoutinggebouw Breedonk en een week vol stoere activiteiten, veel gezelligheid en plezier zullen beleven.


Deze week bruist altijd van verschillende activiteiten, zoals Wie is de Mol?, een zwemdag, dropping, een GPS tocht, casinospel, vlot bouwen en nog veel meer. Ook mogen de jongeren zelf invulling geven aan bepaalde dagdelen van deze week. En natuurlijk is er ruimte om een potje te voetballen, volleyballen of gewoon te relaxen op het gras in de zon. Voor een impressie van deze week kun je een bezoek brengen aan facebookpagina (www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat).

De kampweek, naar verluidt de enige openbare kampweek die wordt georganiseerd vanuit gemeente Bergen op Zoom, is van zaterdag 28 augustus tot en met vrijdag 3 september. Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en krijgt het programma al aardig vorm. Ben je na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden, maar je hebt nog wat vragen, je wil je inschrijven of hebt interesse om Jongerenkamp Lepelstraat te sponsoren, neem dan contact op met: Jan Brouwers 06-53346129, of Michel Mertens 06-48376759 of stuur een mailtje naar jongerenkamplepelstraat@hotmail.com

Meer berichten