Afbeelding
Foto: Bep Tielemans

Jongeren uit Lepelstraat weer op kamp

Algemeen

LEPELSTRAAT - De doelstelling van Jongerenkamp Lepelstraat is om de jeugd van 12 tot en met 16 jaar uit Lepelstraat en omgeving een week vol stoere activiteiten, veel gezelligheid en plezier aan te bieden. De kampweek is van zaterdag 11 augustus tot en met vrijdag 17 augustus in scoutinggebouw Breedonk in Ossendrecht.

Michel Mertens: "Elk jaar trekken we met de fiets naar een scoutinggebouw in de regio, waar we een week zullen vertoeven. Afgelopen jaren zijn we onder meer in Oosterhout, Kapelle en Roosendaal geweest. Wij hopen dat er net als vorig jaar weer voldoende jongeren zich inschrijven. Deze week bruist altijd van verschillende activiteiten, zoals Wie is de Mol?, zwemdag, dropping, een GPS tocht, casinospel, vlot bouwen, kampvuur, en nog veel meer. (www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat).

De vrijwilligers die het bivak in goede banen leiden zijn Michel Mertens, Robert Zeeman, Jan Brouwers, Wendy van Oevelen, Rosalie Verloop, Stephanie van den Kieboom, Laura Peeters, Peter Perdaems, Femke Wanrooij en Pierre van Pul. Heb je interesse om Jongerenkamp Lepelstraat te sponsoren of wil je graag mee? Bel dan naar Jan Brouwers 06-53346129, of Michel Mertens 06-48376759 of stuur een mailtje naar bivak@live.nl