Verkoop 3D kaarten op de Voorjaarsfair.
Verkoop 3D kaarten op de Voorjaarsfair. Foto: Mirian Goorden

Voorjaarsfair in ‘t Blickvelt

Algemeen

WOENSDRECHT - In ’t Blickvelt in Woensdrecht zijn verschillende ondernemingen ondergebracht. En vooral het Dorpspunt en HL Kringloop zijn een begrip in de regio. Zij ondernemen diverse activiteiten om de mensen in en om Woensdrecht iets leuks te bieden. En daar hoort zeker de voorjaarsfair bij op woensdag 11 mei. 

HL Kringloop en Dorpspunt ’t Blickvelt hebben besloten om er na vijf jaar eens een Voorjaarsfair van te maken. En alweer voor de zesde keer belooft dit een gezellige activiteit te worden. 

Het Dorpspunt heeft heel wat hobbyisten benaderd en een groot deel van hen heeft zich opgegeven om van de Voorjaarsfair iets leuks en gezelligs te maken. Er is een diversiteit aan leuke, handige, mooie en lekkere dingen te koop. Van sieraden en 3-D kaarten tot aan cadeauartikelen, spekkoek en thee. Dankzij deze enthousiaste deelnemers zijn er dit jaar welkom-tasjes vol met cadeautjes en kortingsbonnen. Veel van die bonnen kun je dezelfde avond al gebruiken.

Alle (volwassen) bezoekers krijgen bij de ingang van het Dorpspunt een tasje. De Kringloopwinkel is intussen druk bezig met het organiseren van een modeshow in de grote hal van ’t Blickvelt. Na afloop is er een loterij met onder andere leuke cadeautjes die geschonken zijn door de deelnemers van de Fair.

Kom zeker langs op woensdagavond 11 mei. Tussen 19.00 en 21.30 uur is iedereen van harte welkom. De entree is gratis en elke bezoeker krijgt 1 bon voor koffie of thee. 

Nadere informatie bij Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of mail naar miriangoorden@telfort.nl