Dorpspunt 't Blickvelt
Dorpspunt 't Blickvelt Foto: Janet Koster

Dorpspunt ‘t Blickvelt weer open

Algemeen

WOENSDRECHT - Het lijkt alweer zolang geleden dat Dorpspunt ’t Blickvelt open was. Dat er elke dag mensen kwamen kaarten, buurten en biljarten. Maar nu mag het weer. 

Vrijwilligers staan klaar om bezoekers een gezellige middag of ochtend te bezorgen. Natuurlijk met inachtneming van de corona- regels zodat iedereen een veilig gevoel heeft binnen. ‘t Blickvelt is open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagmiddag van 13.30 - 16.30 uur en op woensdagochtend van 10.00 - 12.00 uur. Intussen hebben de vrijwilligers ook al wat activiteiten gepland. 

Zo is er natuurlijk de Gezellig Weg Zondag die in Woensdrecht en omstreken al zeer bekend en populair is. Deze middag begint om 12 uur . Dan beginnen we met een uitgebreide lunch en daarna wordt er bingo gespeeld met leuke prijzen. De middag duurt tot 16.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij op 6 en 13 februari. Bel even met Mirian: 06-81390749. Maar ook de maandelijkse lunch kan weer doorgaan en deze is op dinsdag 8 februari om 12 uur. Wel graag even opgeven voor 6 februari. Graag zien we u weer terug in ons Dorpspunt. Voor meer informatie of reserveringen bel of mail naar Mirian, miriangoorden@telfort.nl of bel naar 06-81390749. En kijk ook eens op onze website, www.blickvelt.nl.