Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Drugsdealer gepakt na achtervolging in Putte

PUTTE - Donderdagmiddag hebben agenten op de Begoniastraat in Putte, na een korte achtervolging, een vermoedelijke drugsdealer aangehouden. Tevens bleek de man nog een celstraf van 30 dagen open te hebben staan. 


De man is overgebracht naar het cellencomplex in Breda en is daar verhoord. Alle aangetroffen drugs zijn in beslag genomen.

Agenten zagen rond 15:45 uur een man in een auto zitten op een locatie welke bij de politie bekend is als deal locatie. Op het moment dat de dienders in het zicht van de man kwamen wilde de man wegrijden. Toen agenten de man een stopteken gaven ging hij er op verhoogde snelheid vandoor. Na een korte achtervolging stapte de bestuurder in de Begionastraat uit zijn auto en ging hij er te voet vandoor. Na een korte sprint kon hij alsnog worden gepakt.

Bij de fouillering van de man troffen agenten hennep aan. Agenten die de auto doorzochten troffen hierin een grote hoeveelheid hard- en softdrugs aan. In de auto lagen onder andere hennep, cocaïne, MDMA en XTC pillen. De recherche heeft de man de volgende dag in het bijzijn van zijn raadsman verhoord.

Meer berichten