Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
<p>KiKa Extreme</p>

KiKa Extreme

Triatleten combineren hun passie met KiKa

HALSTEREN - ZUIDWESTHOEK - REGIO -  In 2022 gaan triatleten voor het vierde jaar op rij hun passie combineren met het goede doel KiKa tijdens een IRONMAN 70.3. KiKa Extreme biedt dit jaar vier halve triatlons aan: Westfriesland, Maastricht, Vichy en Emilia. Vier ontzettend populaire triatlons waarbij deelnemers een sportieve uitdaging aangaan en daarbij geld inzamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa).


Al sinds het ontstaan van KiKa zetten Nederlanders zich op een sportieve manier in voor kinderen met kanker. In 2022 kan dat door uitdagingen aan te gaan zoals de IRONMAN 70.3 Westfriesland, Maastricht, Vichy of Emilia, vier ontzettend populaire triatlons! Organisator Denise Willemsteijn: “Triatlons worden steeds populairder en door deze sport te combineren met geld ophalen voor KiKa, is het een nog mooiere prestatie!” De harde realiteit is dat op dit moment 1 op de 5 kinderen met de diagnose kinderkanker niet geneest. Dat moet anders en deelnemers van KiKa Extreme helpen mee om die laatste 20% genezingskans te realiseren. Met hun bijdrage worden onderzoeken naar medicijnen en behandelingen van kinderkanker gefinancierd. Met als doel dat er nog meer kinderen met kanker een toekomst hebben.
Met de KiKatleten reizen we in juni af naar Westfriesland, in augustus staan Maastricht en Vichy op het programma en last but not least staat Emilia in september op het programma. Na het grote succes dit jaar in Westfriesland en de edities van 2018 en 2019 in Vichy, hebben we besloten hier weer terug te keren. Ook in Maastricht en Emilia hebben we mooie reizen samengesteld. Organisator Denise Willemsteijn: “Mooi om te zien dat we dit jaar weer een extra triatlon organiseren. We gaan voor het eerst naar Italië, maar dat belooft een enorme toevoeging te zijn aan het programma!” Zie jij jezelf meegaan naar één van deze vier halve triatlons? Challenge jezelf dan voor kinderen met kanker en beleef een waanzinnig toffe ervaring! Voor meer informatie over het evenement en inschrijven: www.kikaextreme.nl.

Meer berichten