Afbeelding

Sint Nicolaas in de Kannebuis

Algemeen

HALSTEREN - Sint Nicolaas Comité de Kannebuis wil dit jaar voor de achttiende maal een Sint Nicolaasmiddag organiseren in Grand Café de Kannebuis. De middag wordt gehouden voor kinderen tot en met tien jaar en wel op zondag 21 november aanstaande. Iedereen is welkom. 

Aanvang is 14.00 uur en er wordt gevraagd op dit tijdstip ook aanwezig te zijn in verband met het voorprogramma. De Sint en zijn Pieten worden omstreeks 15.00 uur verwacht. 

Om op deze Sint Nicolaasmiddag ieder kind een cadeau te kunnen geven, wordt aan ouders/verzorgers een bijdrage gevraagd van 15 euro per kind. Hiervan wordt dan het cadeau gekocht en krijgen de kinderen nog een aantal verrassingen. Idee voor een cadeau kan door middel van een omschrijving of plaatje vermeld worden bij inschrijving.
Ook opa’s en oma’s met kleinkind(eren) zijn op deze Sint Nicolaasmiddag van harte welkom. Bijgaand inschrijfformulier graag ingevuld inleveren met het bedrag van 15 euro uiterlijk 12 november in Grand Café de Kannebuis bij Richard of Connie, de sporthal aan Poelekes in Halsteren. Of bij John Meerman (06-51423524) van het organiserend comité, Von Suppestraat 21 in Halsteren. Aanmelden per e-mail mag ook: johnmeerman@home.nl

Afbeelding