Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Molen Johanna
Molen Johanna

Molen Johanna genomineerd

HUIJBERGEN - Molen Johanna in Huijbergen is een van vijf Hollandse molens die genomineerd zijn voor de hoofdprijs van 75.000 euro voor het mooiste Molenproject van 2021. Een prachtig bedrag waarmee een molendroom kan worden gerealiseerd. De uitdaging voor de kandidaten is om zoveel mogelijk stemmen te werven. 


De winnaar gaat met de hoofdprijs naar huis, de andere molens krijgen het aantal ontvangen stemmen uitgekeerd in euro’s. Elke stem levert dus geld op. Stemmen op Molen Johanna kan tot vrijdag 1 oktober 2020, 12:00 uur via:
www.molenprijs.nl/MolenJohanna

Vereniging De Hollandsche Molen zet zich al bijna een eeuw in voor het behoud van de ruim 1200 nog werkende molens in Nederland en organiseert jaarlijks de VriendenLoterij Molenprijs. Ook dit jaar kan het publiek weer stemmen. 

De afgelopen dagen heeft Molen Johanna in Huijbergen staan dansen en springen. Dat deed ze niet voor niets. De nominatie is voor de educatieve ruimte, die naast de molen is gepland. Het bouwen van deze ruimte kost veel geld en valt door de stijgende bouwkosten 25% duurder uit dan berekend. Molen Johanna is de enige genomineerde in het zuiden van het land. Als molen Johanna de meeste stemmen weet te behalen is de prijs van €75.000,- gewonnen! Dat geld kunnen we heel hard gebruiken voor de inrichting en aankleding van de ruimte. 

Stem op; molenprijs.nl/MolenJohanna. 

‘We gaan voor de hoofdprijs, maar elke stem is een euro waard!’

Meer berichten