Afbeelding

Hulde voor EK hip-hop winnaars Boogie Down

Algemeen

BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN - Niets vermoedend stonden de dansers van Boogie Down dinsdagavond klaar voor hun wekelijkse training. Op zich al bijzonder want het was de eerste training die weer binnen plaats mocht vinden. 


Maar wat trainer en coach Nick Sebrechts en zijn elf dansende dames niet hadden verwacht, was het feit dat zij tijdens hun training overvallen werden door de andere coaches en confetti kanonnen.
Die confetti was zeker op zijn plaats, want Boogie crew is 12 mei Europees kampioen geworden op het EK hip-hop online. Naast het team heeft Boogie Down ook het dansduo Lyam Gorissen en Aya Trinh en solist Kyra Gorissen uitgenodigd voor de “training”. Ook zij zijn eerste geworden in hun categorie en daarmee Europees Kampioen. Na de lovende woorden hebben alle winnaars hun prijs namens UDO United Dance Organisation in ontvangst genomen. Daarna was het tijd om de winnende acts aan elkaar te laten zien. En een feest wordt het al snel, als je dansers bij elkaar zet en ook nog een met elkaar luistert naar “hef je glas” van Rolf Sanchez. Dat is ze wel toevertrouwd bij Boogie down. Een passende huldiging, trotse coaches, blije dansers en een dikke vulling van de prijzenkast.