Afbeelding

Programma Koningsdag Woensdrecht/Hoogerheide

Algemeen

WOENSDRECHT / HOOGERHEIDE - Koningsdag 2021: ook dit jaar moeten we creatief aan de slag om Koningsdag op een leuke manier te kunnen vieren. De Stichting Openbare Feestelijkheden Hoogerheide/Woensdrecht heeft in aanvulling op een programma Rondom Huis weer een aantal activiteiten terug op de kaart gezet voor de inwoners van de dorpskernen Hoogerheide en Woensdrecht

Dit jaar kun je weer rondom je huis versieren. Lekker stoepkrijten, fiets versieren of je huis/tuin leuk 'oppimpen' met de nationale feestkleuren.

10-24 april: Hoe beleef je Koningsdag?

Maak een filmpje, knutsel een mooie tekening, schrijf een gedichtje/verhaaltje en lever deze in op de site. De S.O.F. maakt hier een compilatie van welke je op Koningsdag op de site kan zien.

20-27 april: S.O.F. Koningsdagklassiekers

Gedurende deze periode kun je de fotowandeltocht, fietspuzzeltocht en/of regiofietstocht op eigen gelegenheid wandelen/fietsen. Met het indienen van de oplossing via onze site (voor 15.00 uur), ding je mee met het Rad van Avontuur.

Dinsdag 27 april

09.55 uur Klokgelui / Vlaggen

In heel het land luiden de klokken en wordt iedereen gevraagd de vlag uit te hangen.

10.00 uur Wilhelmus

Tot 15.00 uur Rondom Huis

Tot 15.00 uur heb je de tijd om thuis mee te doen met een aantal activiteiten. Versier je huis/tuin, je fiets, bolderkar, step en ga lekker stoepkrijten.

Maak een foto of filmpje van wat je hebt gemaakt/versierd en lever deze voor 15.00 uur in via de website www.sofnieuws.nl. Je kunt hier prijzen mee winnen en deze zullen rond 17.00 uur bekend worden gemaakt.

16.00 uur Rad van Avontuur

Ben je inwoner van de dorpskernen Hoogerheide en Woensdrecht en heb je deelgenomen aan de S.O.F. Koningsdagklassiekers dan kun je na indiening van de oplossing meedoen aan het Rad van Avontuur. Zie de site voor meer informatie.

16.30 uur Nationale toost

Een drankje op de gezondheid van iedereen. In huis, op de gang of overloop, op het balkon of dakterras, in je voor- of achtertuin, het maakt niet uit … schenk in en hef het glas!

17.00 uur Bekendmaking prijswinnaars

Op de website/facebookpagina wordt bekend gemaakt wie de prijsjes hebben gewonnen. De prijsjes zullen thuis bezorgd worden.

Zondag 2 mei

De Oranjerit – autopuzzelrit – zal dit jaar ook weer gereden mogen worden. Wel in een andere opzet vanwege de richtlijnen die op dit moment gelden. Je kunt dit jaar alleen vooraf inschrijven via de site en er dient vooraf betaald te worden. Op de dag zelf kom je met de auto naar de parkeerplaats bij het Kloosterhof. Gedurende de rit, bij de finish en prijsuitreiking blijft iedereen in de auto.

Ondanks de beperkingen maken we er met zijn allen weer iets leuks van! www.sofnieuws.nl

Afbeelding