Afbeelding

Nieuwe locatie bloedafname in Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - Diagnovum staat voor betrouwbare diagnostiek in de buurt in samenwerking met het Bravis Ziekenhuis. De kwaliteit en veiligheid van zorg worden tijdens de corona pandemie geborgd door passende maatregelen. Vriendelijke en professionele medewerkers staan voor u klaar.

Al onze prikposten zijn weer geopend. U kunt bij onze locaties in de buurt zonder afspraak terecht. Vergeet hierbij niet om uw legitimatie en aanvraagformulier mee te nemen. Voor bloedafname kunt u vanaf 4 januari 2021 terecht op de locatie de Wittenhorst, Lindenlaantje 1 in Halsteren. De openingsdagen zijn maandag en donderdag van 08:30-09:30 uur. Op de website www.diagnovum.nl/locaties kunt u al onze actuele locaties en openingstijden vinden.

Uiteraard passen wij de richtlijnen van het RIVM toe op onze prikposten en wanneer zij bij u thuis bloed afnemen.

U kunt bij ons terecht voor bloedafname op aanvraag door de huisarts of medisch specialisten van het Bravis Ziekenhuis en voor de trombosedienst. Bij een aanvraag voor bloedafname is een aanvraagformulier voor Diagnovum of het Bravis Ziekenhuis nodig. Deze kunt u bij uw huisarts of specialist opvragen als u aangeeft dat u zich bij een prikpost van Diagnovum wilt laten prikken.

Heeft u vragen, zorgen of klachten over de bloedafname, neem dan contact op met ons Klantcontact Centrum via 088-007 5400.