caritas
caritas

Pakket vanuit Caritas De Bron

Algemeen

ZUIDWESTHOEK - Al vele jaren organiseerde Caritas De Bron, in samenwerking met de Protestantse Diakonie Woensdrecht in de O.L.V. Volksabdij te Ossendrecht een kerstdiner voor mensen die bij de Voedselbank, WijZijn en Vluchtelingenwerk bekend zijn. Vorig jaar was dit alweer voor de 10e keer.

Helaas kon dat dit jaar, net zoals vele andere activiteiten, niet doorgaan. Daarom werd na gezamenlijk overleg besloten, om daar eenmalig een andere invulling aan te geven. Omdat we informatie hadden via de voedselbank, deze pakketten bevatten alleen voeding, dat er met name ook behoefte was aan wasmiddelen, shampoo et cetera besloot men een wat luxer pakket samen te stellen met artikelen die niet standaard in het voedselpakket zitten. Uiteindelijk zijn er 30 pakketten samengesteld met onder andere waspoeder, diverse drogisterijartikelen en kerstversieringen. En natuurlijk was er ook aan de kinderen gedacht.

Deze pakketten zijn afgeleverd bij de uitgiftehal voedselpakketten Woensdrecht, waar ze door Jeroen Houben namens Caritas en de Diakonie zijn overhandigd.