Afbeelding

Geef een Roparondje aan de zaak

Algemeen

BERGEN OP ZOOM / HALSTEREN - Runningteam Altijd Eentje Te Veel uit Bergen op Zoom start een nieuwe actie waarmee ze én de horeca én de Roparun steunt: Roparondje. Mensen geven een virtueel rondje aan de horeca en ze steunen daarmee ook gelijk de Roparun. Met Roparondje kun je Roparondjes geven aan cafés in heel Nederland.

Op de website www.roparondje.nl kies je je drankjes en reken je direct af. Je zegt ook aan welk café je je Roparondje wil schenken. Je ontvangt natuurlijk geen drankjes, maar de waarde van je rondje gaat naar het café van je keuze en naar de Roparun. De enige voorwaarde voor het café is dat ze zich registreren zodat ze genoemd kunnen worden op de website.

Omdat er kosten zijn voor de website, betalings-, verwerkings- en bankkosten en publiciteit is een gedeelte van het Roparondje voor deze kosten. De verdeling van het Roparondje is: 40% voor het betreffende café, 40% voor de Roparun en 20% voor kosten zoals de website, betalings-, verwerkings- en bankkosten en publiciteit.
40% voor het café lijkt misschien niet zoveel, maar als je weet dat van een pilsje van € 2,- ‘slechts’ € 0,20 overblijft voor het café, is het best wel weer aardig. Bovendien, nu hoeft het café helemaal geen kosten te maken voor dat pilsje. Registreert een café zich niet? Dan gaat hun gedeelte naar de Roparun. Natuurlijk mag je ook Roparondjes geven aan restaurants!

Stichting Roparun zamelt geld in voor mensen met kanker. Met dat geld maakt de Roparun het leven van mensen met kanker aangenamer. Zo voegen we leven toe aan de dagen waar geen dagen meer toegevoegd kunnen worden aan het leven.

Runningteam Altijd Eentje Te Veel

Altijd Eentje Te Veel (AETV) is een van de 330 Roparunteams die meedoen aan de jaarlijkse estafette van Parijs en Bremen naar Rotterdam. Ze zijn team nummer 52, om precies te zijn. Het team bestaat uit 8 lopers, 4 fietsers, 5 chauffeurs, 2 vrachtwagenchauffeurs, 4 fysio's, 1 teamcaptain en 2 cateraars. Alle teamleden zijn even hard nodig om van Parijs naar Rotterdam te komen! De meeste teamleden komen uit Bergen op Zoom en omstreken.

Naast Geef een Roparondje voor de Zaak organiseert AETV ook mini-Roparuns op scholen, bierproeverijen, een golftoernooi, virtuele runs en nog veel meer om geld in te zamelen voor het goede doel de Roparun.

Voor deze actie werkt AETV samen met communicatiebureau ONZ. Vorm Taal uit Halsteren.