DJ-opnamen bij Costa Kabrita in Huijbergen.
DJ-opnamen bij Costa Kabrita in Huijbergen. Foto: Pascal Brugman

DJ-opnamen bij Costa Kabrita

Algemeen

HUIJBERGEN - Evenementenorganisatoren Pascal en Cate Brugman uit Huijbergen zitten sinds het begin van de coronatijd niet stil. Van streams tot Rotterdam en in molen Johanna in Huijbergen hebben zij al gedaan.

Enige maanden terug raakten ze in contact met Marie-Louise Nelen en haar familie van Geitenboerderij en Camping Costa Kabrita in Huijbergen om ook daar opnames te maken met verschillende dj's uit het hele land.

Zo waren er zondag dus opnames vanuit een unieke slaaplocatie, een dome, op hun camping. De dome is een grote ronde koepel met veel licht en hier kun je in overnachten gedurende het hele jaar, net zoals in wijnvaten en Finse kota's.

Pascal en Cate hadden verschillende dj's benaderd, waaronder Antz Attack (Hardtechno), Dj Freeze (Oldschool), Critical Mass die bekend zijn vanuit de jaren 90 met Happy Hardcore en Sound Anarchy & D-Miner (Raw Hardstyle). De opnames worden gemonteerd en zullen binnenkort uitgezonden worden op onder andere Facebook vanuit Bpmworks en Catestar music.

De organisatie bedankt alle dj's en Costa Kabrita voor wederom een fantastische opnamedag.