Afbeelding

Pasta courgette/champignons

Algemeen

Benodigdheden

300 gram pasta, 200 ml crème fraîche, 300 gram champignons, 2 courgettes,
2 paprika's, 2 tenen knoflook, 2 uien, 2 eetlepels Italiaanse kruiden,
olijfolie, zout en peper, een handje geraspte kaas.

Bereiding

Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Maak de champignons schoon. Snijd de ui, paprika, courgette, knoflook en de champignons in stukjes. Giet een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui en de knoflook aan. Voeg na circa 2 minuten de paprika en courgette toe. Bak dit een minuut of 4 mee en voeg dan de champignons en de
kruiden toe. Bak dit geheel nog een minuut of 8. Als laatste voeg je de crème fraîche toe en laat je deze smelten. Meng de gekookte pasta door de saus en voeg nog een beetje geraspte kaas toe.

Eet smakelijk!

Diana Rens