1,5 meter tennistoernooi Huijbergen.
Goort Buijtenweg/Frauke van Eekeren contra Corné en Magda Grinwis.
1,5 meter tennistoernooi Huijbergen. Goort Buijtenweg/Frauke van Eekeren contra Corné en Magda Grinwis.

Alternatief TV Huijbergen geslaagd

Algemeen

Dubbelslag Goort Buijtenweg

HUIJBERGEN – In vroeg stadium drukte Covid-19 haar stempel op het traditionele tennistoernooi te Huijbergen. Week 34 leek voor het eerst in vier decennia zonder enige vorm van tennissport de geschiedenis in te gaan. ‘Dacht het niet’ was de algemene gedachte aan het Waterdrieblad. Trots presenteerde TV Huijbergen het ‘1.5 meter toernooi’ als alternatief!

De organisatie bood speciaal voor de gelegenheid een podium voor louter leden van de tennisverenigingen uit de Gemeente Woensdrecht. “In totaal deden 65 leden afkomstig van TV de Put, Tv de Meet, TV Mattemburgh en uiteraard TV Huijbergen aan het toernooi mee. Een in alle opzichten geslaagd evenement. De sfeer was als vanouds, de wedstrijden hoogstaand en door het goede weer hebben we de gehele week de speciale Corona-regels in acht kunnen nemen”, blikt toernooidirectrice Amy Kuijlen terug.

Op zondag reikte Annie Paassen uit Hoogerheide tot twee finales doch won er geen. Beter deed het 16-jarig aanstormend talent Goort Buijtenweg het. De Huijbergenaar won aan de zijde van Frauke van Eekeren de GD7. Later baarde hij met achterneef Keje van der Poel opzien in de HD5. Saillant detail in deze categorie vormde de zege op torenhoog favorieten Hanco van den Akker en pa Joris Buijtenweg. Hoezo, je wordt ouder papa?!

Uitslagen INQAR 1.5 meter 2020:

GD 6: 1. Miranda Kakebeeke/Joris Buijtenweg, 2. Annie Paassen/Rudi Nelen. GD 7: 1. Frauke van Eekeren/Goort Buijtenweg, 2.Corné en Magda Grinwis. DD 6: 1. Christiane Mattheussens/Karen Raaijmakers, 2. Karlijn Stultiëns/Alice Withagen. DD 7 1. Renate Rommens/Melanie Veldhoven-Kellerf, 2.Nicole van Gastel/Annie Paassen. HD 5: 1. Goort Buijtenweg/Keje van der Poel, 2. Hanco van den Akker/Joris Buijtenweg. HD 6: 1. Joris Koeleman/Patrick Schrier, 2. Marc Diels/Steven Ibens. HD 7: 1. Richard van Stel/Jack Jansen, 2. Gerald de Waal/Wesley Reijnders.