Grenswachters-Vivoo, (september 2009)
Grenswachters-Vivoo, (september 2009)

Super 5, Ladies en Gentlemen Derby

Algemeen

WOENSDRECHT – Wat het eerste post-corona voetbalseizoen uit de historie zal brengen is vooralsnog even afwachten. Steekt het virus opnieuw de kop weer op, in hoeverre kunnen de verenigingen de richtlijnen handhaven? In de Vierde Klasse B gaan desalniettemin de vijf Woensdrechtse zusterverenigingen de strijd met elkaar aan. 

Grenswachters is in de breedte versterkt, METO deed een aderlating. Pakt ODIO opnieuw een periode en kunnen Vivoo en WVV’67 verrassen? Voor de zestiende keer kan men de voetbalkennis meten in de Super 5.

In de schaduw komen de liefhebbers van derbyprognostiek bij de Ladies als ook Gentlemen ruimschoots aan hun trekken in De Derby! Wie-o-wie heeft de kennis in huis? Wie gaat er met de Boove & Beneeje tegoedbordjes, Primera cadeaubonnen en de vele Wilbrink-periodetaarten en Klavertientjes vandoor?!

Het reglement voor de Super 5 is als vanouds. Deelnemers selecteren één keeper, één verdediger, twee middenvelders en één spits. Tenslotte kiest men één coach. Iedere vereniging (Grenswachters, Meto, Odio, Vivoo en WVV’67) moet eenmaal in de opstelling worden opgenomen. In de keuze van favoriete coach is men u vrij.

De Ladies Derby telt dit seizoen een dozijn ontmoetingen tussen de dames METO, ODIO, WVV’67 en Vivoo da2. Deelnemers voorspellen de einduitslag en tevens dient men eindstand, puntenaantal en doelsaldo voor Grenswachters da1 te voorspellen.

Wedstrijdformulieren zijn verkrijgbaar bij Primera Niels van Elzakker, Hof van Holland 2 in Hoogerheide. Voor slechts twee euro per formulier dingt men mee naar de vele prijzen en onmetelijke eer!

In Gentlemen Derby gaan Grenswachters, METO, ODIO, Vivoo en WVV’67 hun onderlinge strijd in de Vierde klasse B aan. Inleveren voor zondag 6 september 14.30 uur.