Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Foto:

Gratis deelname Tourspel

HALSTEREN - Met een aantal aanpassingen komt er toch een Tourspel in Halsteren, start is 29 augustus. De Kock Tweewielers stelt in ieder geval een fiets beschikbaar en de wielerliefhebbers kunnen gratis deelnemen.

Overdag wordt er niet meer geteld, omdat er geen ploeg opgegeven moet worden maar de nummers 1, 2 en 3 in het eindklassement, de groene trui-, de witte trui- en de bolletjestruiwinnaar.

Ook moet het aantal renners dat de eindstreep haalt opgegeven worden. Er is maar één prijs bij dit Tourspel, de prachtige fiets van De Kock Tweewielers. De deelname aan het Tourspel is gratis en wordt dit jaar aangeboden door De Kock Tweewielers en De Halsterse Krant.

In tegenstelling tot voorgaande jaren kan er nu ook via e-mail deelgenomen worden (oplossingen@minervepers.nl). Per persoon mogen er niet meer dan 3 formulieren ingediend worden. Er verschijnt een deelnameformulier online en in onze krant. Daar staan de inleveradressen bij.

We laten van 'de toestand in de wereld' afhangen of we de fiets bij de winnaar gaan bezorgen of dat we dat doen met een prijsuitreiking en een wielerquiz.

Meer berichten