Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Keje van der Poel en Robbert Raats.
Keje van der Poel en Robbert Raats.

Anderhalve meter tennistoernooi Huijbergen

HUIJBERGEN – Ruim vier decennia vormde het Huijbergen Open in augustus een vaste waarde voor menig tennisliefhebber. Van heinde en verre meldden zich de deelnemers voor het evenement waar het in alle opzicht goed toeven was. 

Maximale inschrijving, bovenmodaal prijzengeld, bijzondere catering plus volop sfeer en gezelligheid. Covid-19 zette resoluut een streep door alle goede bedoelingen voor de editie 2020. Helemaal bij de pakken zitten, dat is er niet bij. TV Huijbergen presenteert het ‘1.5 meter toernooi’ als alternatief!

Bestuurslid Gerald de Waal: ”Door de huidige corona-maatregelen kunnen we niet de kwaliteit en de sfeer bieden, die men van ons gewend is. Door de corona-maatregelen kunnen we maar een beperkt aantal deelnemers toelaten, wat zou leiden tot talloze uitlotingen en een ontevreden gevoel bij deelnemers en organisatie. Echter bij TV Huijbergen houdt men niet van stilzitten en hebben de diverse commissies en bestuur de handen ineen geslagen om toch met een gratis alternatief te komen.”

In dezelfde week van 15 t/m 23 augustus organiseert TV Huijbergen het zogenaamde ‘1.5 meter toernooí’ voor alle tennisleden van de tennisverenigingen uit de Gemeente Woensdrecht. Dit wil dus zeggen dat we alle leden, vanaf 16 jaar, van TV de Put, TV de Meet, TV Mattemburgh en uiteraard TV Huijbergen bij deze van harte uitnodigen om aan dit toernooi deel te nemen. Vanaf maandag 17 augustus zal elke avond in het teken staan van een bepaald thema, wat zich met name uit in de snacks die die avond worden bereid, uiteraard met inachtneming van de dan geldende maatregelen.

“Het toernooi is geen KNLTB-toernooi en telt dus niet mee voor de ranking. Vandaar dat we ook geen inschrijfgeld zullen vragen. De dan geldende corona-maatregelen zullen voor aanvang van het toernooi separaat naar de deelnemers verzonden worden”, aldus Gerald de Waal.

Meer berichten