Afbeelding

Big shopper dag bij inzamelpunt Samen Sterk in Halsteren.

Algemeen

HALSTEREN - Vrijwilligers van de actie verzamelpunten Samen Sterk houden aankomende zaterdag 25 juli, als het droog weer is, een big shopper dag aan de Julianastraat 26 in Halsteren. Dit houdt in dat mensen een big shopper kunnen vullen voor 2,50 euro. Met kleding, huisraad, speelgoed et cetera.

Ook zullen er spelletjes voor kinderen zijn, kan er geknutseld worden, is er een enveloppenspel tegen een klein prijsje en mogen de kinderen verkleed komen. Het is in carnaval stijl.

Op de dagbesteding is er op het terrein koffie, thee, ranja te verkrijgen in ruil voor een lang houdbaar product. Zoals knakworsten, melk, ranja, rijst enzovoort. En ook daar wordt er een sportieve activiteit opgezet voor kinderen.

Op deze dag kan iedereen een kijkje komen nemen bij ons. Wel wordt er verzocht de regels van het RIVM in ogenschouw te houden. U bent zelf verantwoordelijk en de vrijwilligers zullen u op de regels attenderen, indien nodig.

De opbrengst en de donatie zullen wij gebruiken voor het vullen voor de pakketten die wij als vrijwilligers maken voor mensen die nu onze hulp nodig hebben.