Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Organisatoren van het 60+ tennistoernooi bij HTV.
Organisatoren van het 60+ tennistoernooi bij HTV. (Foto: Bep Tielemans)

Tiende tenniskampioenschap 60-plussers bij HTV

HALSTEREN - Van dinsdag 1 tot en met vrijdag 4 september houdt de Halsterse Tennis Vereniging voor de tiende keer het kampioenschap voor alle 60-plussers van HTV.

Het is bijzonder dat dit jubileum samenvalt met het zestigjarig bestaan van de vereniging. Om die reden zal het kampioenschap een extra feestelijk tintje krijgen. In de loop van juni krijgen alle leden van HTV die 60 jaar of ouder zijn weer een uitnodiging om aan dit mid-week toernooi deel te nemen en te kiezen voor het dames-, heren- of gemengd dubbelspel. 

De toernooiorganisatie hoopt weer op een bezetting van vele tientallen deelnemers. Omdat de nadruk vooral op de gezelligheid en iets minder wedstrijdprestatie ligt, hoeft men als deelnemer geen partner te zoeken. De organisatie deelt de spelers als koppels in, waardoor het verschil in speelsterkte aan beide zijden van het net zo gelijkwaardig mogelijk is. Omdat in iedere wedstrijd de spelers aan andere deelnemers worden gekoppeld, zorgt dit voor een extra verrassingselement en gezelligheid. 

Tussen de middag krijgen de deelnemers een gratis lunch aangeboden, die mede mogelijk wordt gemaakt door de Halsterse Supermarkt PLUS. Op vrijdag 4 september vinden de finales plaats, waarbij iedereen welkom is daarvan en van de ambiance te komen genieten. De toernooiorganisatie Wim Speek, Froukje van Overeem, Thijs Koppers en Chrit Franssen zal de noodzakelijke maatregelen nemen om te voldoen aan de regels inzake de corona-periode.


Meer berichten