Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Gezelligheidsband Effe wa D'anders zoekt muzikanten

HALSTEREN - REGIO - Gezelligheidsband Effe wa D'anders zag in mei 2003 het levenslicht. 

Twee enthousiaste vastenavendmuzikanten hadden het idee opgevat om buiten de vastenavend om, het hele jaar muziek te maken. Dit is uitgegroeid tot een band van op dit moment 21 leden die een gevarieerde muziekkeuze ten gehore brengen.

De muziek bestaat uit nummers van zowel vroeger als heden, top 40, Nederlandstalig, feestnummers en dergelijke. Effe wa D'anders zoekt muzikanten, die in ieder geval al kunnen blazen en/of slagwerk beheersen. Dit hoeft geen conservatorium-niveau te zijn, maar kennis van noten en/of spijkerschrift is wel een must. Instrumenten waar de band naar op zoek is zijn koperwerk en rietwerk; en een bekkenist of kleine trom slager is welkom als back-up. Gezelligheidsband Effe wa D'anders treedt gemiddeld zo'n 12 tot 15 keer per jaar op, bij muziekfestivals, braderieën en dergelijke. Het repetitielokaal is gevestigd in Halsteren, bij café-zaal Tivoli. Op zondagmorgen van 10.30 tot 12.30 uur wordt er gerepeteerd.

Wie net als de leden van gezelligheidsband Effe wa D'anders graag het hele jaar door muziek wil maken, anders dan Vastenavendmuziek, is van harte welkom om een repetitie bij te wonen. Aanmelden/informatie: bij muzikaal leider, Arno Brok, e-mail arno-brok@hotmail.com of telefoon: 06-48956118.

Meer berichten