Afbeelding
Foto: Machine Headz

Steuntje in de rug door Welzijnsdiensten van WijZijn

Algemeen

BERGEN OP ZOOM/HALSTEREN/LEPELSTRAAT De Welzijndiensten van WijZijn Bergen op Zoom bieden ondersteuning aan zelfstandige, thuiswonende, mensen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Een team van vrijwilligers is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle diensten. Door mooie matches te maken tussen klant en vrijwilliger ontstaan hechte vertrouwensbanden.

Klusjes

Eenvoudige klusjes in en om het huis en de tuin voert de Klussendienst van WijZijn uit. Hiervoor betalen mensen een kleine vergoeding.

De Boodschappendienst verzorgt een keer per week de boodschappen. Een vrijwilliger gaat dan samen met de klant naar één supermarkt. Als het echt niet anders kan gaat de vrijwilliger alleen.

Verse maaltijden

Daarnaast is er de Maaltijdendienst. Wekelijks kunnen mensen koelverse maaltijden bestellen, eventueel aangevuld met soep en bijgerechten. Deze maaltijden worden op een vaste dag thuis bezorgd. Voor Lepelstraat en Halsteren is dat op maandagmiddag.

Vervoersvragen

Via onze Mobiliteitsconsulent helpen wij u met vragen over vervoer. Dit kunnen vragen zijn over het openbaar vervoer, maar ook bijvoorbeeld over de mogelijkheden om van A naar B te komen.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u tijdens kantooruren terecht bij Vraagwijzer (0164-299491) of de receptie van WijZijn Traverse Groep (0164-237056).