TTC de Liefhebbers
TTC de Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

Liefhebbers stappen weer op de fiets

Algemeen

HALSTEREN/LEPELSTRAAT - Na een gedwongen Lockdown is het dan zondag 5 juli 2020 eindelijk zover dat de leden van TTC de Liefhebbers weer de fiets op kunnen om eindelijk aan het nieuwe seizoen te beginnen.

Als er geen gekke gebeurtenissen voordoen loopt het fietsseizoen tot medio oktober. Aangezien Cafeeke de Beek heeft besloten hun café te sluiten, is het bestuur van TTC de Liefhebbers naarstig op zoek geweest naar een ander clublokaal . Ze zijn daarin geslaagd en denken in Café Tivoli een mooi alternatief te hebben gevonden. In café Tivoli heeft TTC de Liefhebbers ruim 40 jaar geleden het levenslicht mogen aanschouwen In principe wordt iedere zondag gestart om 09.00 uur op het plein bij de huiskamer van Halsteren waarna beide afdelingen (Trimmers en Recreanten) aan hun tocht beginnen. De eerste keer fietsen de recreanten 25 kilometer en de trimmers 40 kilometer. Rond 10.30 -11.00 uur zijn de leden terug in het clublokaal.
Elke zondagmorgen wordt een andere tocht gereden en tevens zal langzaam de te fietsen afstand langer worden. Mocht U ook interesse hebben om te gaan fietsen, dan kan dat. Recreanten rijden met een gewone fiets of op een fiets met ondersteuning. De trimmers daarentegen rijden met de racefiets. Voor inlichtingen kan men terecht bij secretaris Richard Kuijlen, e-mail ttcdeliefhebbers@gmail.com, T 0164-683915, of op elke zondag iets voor 09.00 uur op het plein Vogelenzang aan de Dorpsstraat te Halsteren. U mag zonder enige verplichting drie maal gratis meefietsen om te kijken of het U bevalt. Bezoek ook eens de website van de vereniging www.ttcdeliefhebbers.nl .