Aan stoot de 86-jarige biljartvirtuoos Harry van Tilburg uit Lepelstraat.
Aan stoot de 86-jarige biljartvirtuoos Harry van Tilburg uit Lepelstraat. Foto: Joseph van Oevelen

Biljartgroep 'De Korenaere' hervat geliefde sport

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Bij biljartaccommodatie "De Korenaere", werd in mei de laatste hand gelegd tot het "Coronaproof" maken. Onder andere aan de eis van de minimale anderhalve meter werd voldaan. De bestuursleden van biljartgroep De Korenaere, Bert Hector algemeen coördinator en Joseph van Oevelen, onder andere organisator, waren mede behulpzaam.

Joseph van Oevelen legt uit: "De gevestigde biljartgroepen, onder andere De Keumaten, Vriendenkring en De Korenaere, hebben een ware luxe in deze bizarre corona-crisis. Zij hebben vier van de vijf biljarttafels tot hun beschikking. In de biljartaccommodatie kunnen maximaal zestien biljartliefhebbers/bezoekers worden toegelaten. De aanwezigen dienen zich strikt aan de eisen van het RIVM, het Protocol en SVW beleid te houden."
Wie wil komen biljarten of kijken, moest klachtenvrij zijn. "Heeft u klachten? Blijf dan thuis! Volg de hygiënemaatregelen en neem de minimale anderhalve meter in acht! Veiligheid en Gezondheid van spelen staat voorop! Respecteer de instructies van SVW- medewerkers en wedstrijdleiding/bestuur en volg de richtlijnen van het RIVM!"

De Korenaere, Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom is geopend maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur. Informatie over het biljarten: Bert Hector, 0164-684192 of Joseph van Oevelen, 06-24713838.

Foto: Aan stoot (rechts vooraan) de 86-jarige biljartvirtuoos Harry van Tilburg uit Lepelstraat.