Ad Borremans uit Hoogerheide was uitverkoren om zijn verhaal voor te dragen bij de uitreiking van het Brabants Boekske. Ad is een trouwe inzender bij de dialectrubriek in deze krant.
Ad Borremans uit Hoogerheide was uitverkoren om zijn verhaal voor te dragen bij de uitreiking van het Brabants Boekske. Ad is een trouwe inzender bij de dialectrubriek in deze krant. Foto: Frans van den Bogaard

Uitreiking Brabants Boekske

Algemeen

HOOGERHEIDE - REGIO - Het zal de liefhebbers van Brabants dialect niet zijn ontgaan dat onlangs het Brabants Boekske is gepresenteerd in het Oost-Brabantse Lith. 

West-Brabant was hierbij goed vertegenwoordigd. Op de foto's: Ad Borremans uit Hoogerheide draagt zijn verhaal voor; redacteuren Jan Luysterburg en Cor Swanenberg; Brigit Bakx-Hermans uit Bergen op Zoom en de overhandiging van het eerste exemplaar aan de wethouder van Oss. (Foto's: Frans van den Bogaard)

Cor Swanenberg (rechts) en Jan Luysterburg zijn de redacteuren van het Brabants boekske en beiden presenteren het boek ook.
Overhandiging van het eerste exemplaar van de Kont tegen de krib aan wethouder Van Kessel van Oss door Jan Luysterburg..
Brigit Bakx-Hermans uit Bergen op Zoom mag haar verhaal voorlezen.