Afbeelding

Rosbiefsalade

Algemeen

Benodigdheden

12 plakjes rosbief, bakje roomkaas met kruiden, rode ui, 150 gram rucola, pijnboompitten, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels balsamicoazijn,
3 eetlepels gembersiroop, 1 komkommer, 2 tomaten.

Bereiding

Snijd elk plakje rosbief in de lengte doormidden. Schep 1 theelepel roomkaas met kruiden op een plakje rosbief en rol het geheel op. Snijd de
tomaat, komkommer en ui in stukjes en doe dit samen met de rucola in een kom. Roer in een klein bakje de balsamicoazijn, gembersiroop en olijfolie door elkaar en meng dit daarna door de salade. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olie en voeg die er ook aan toe. Als laatste leg je de
rolletjes rosbief op de salade. Serveer het geheel met stokbrood of
gebakken aardappelen.

Eet smakelijk,

Diana Rens