Afbeelding

Werkzaamheden Randweg West

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - In opdracht van de gemeente Bergen op Zoom voert Dura Vermeer van 11 tot en met 29 mei werkzaamheden uit aan de Randweg West in Bergen op Zoom.

Het betreft het gedeelte voorbij de kruising met de Halsterseweg tot en met de kruising met de Burgerhout en de Lelyweg. De werkzaamheden worden in 2 fasen uitgevoerd. Fase 1 betreft de noordwestelijke rijbaan, vanaf de A4 richting het industrieterrein. Fase 2 is de zuidoostelijke rijbaan, dus de stad uit richting de A4. Fase 1 start op maandag 11 mei om 06:00 uur en is gereed zaterdag 16 mei om 19:00 uur. Fase 2 start op maandag 25 mei om 06:00 uur en is gereed vrijdag 29 mei om 19:00 uur.

Tijdens deze werkzaamheden is er maar verkeer mogelijk in 1 rijrichting. Het verkeer dat normaal op het afgesloten weggedeelte rijdt, wordt nu omgeleid via de Van Gorkumweg, Van Konijnenburgweg, Markiezaatsweg, Laan van Borgvliet, Olympialaan en de Huijbergsebaan. Vrachtwerkeer van of naar de snelweg moet deze hoofdomleidingsroute volgen. Ook voor het bestemmingsverkeer worden omleidingsroutes ingesteld. In beide fasen is de BP pomp bereikbaar.

Op bijgevoegde schets zijn de afzettingen en omleidingen weergegeven van fase 1.

Voor alle hierboven genoemde datums geldt dat de weersomstandigheden hierop van invloed kunnen zijn. Indien er wijzigingen optreden zal het bedrijf daarover nader informeren.

Dura Vermeer Infra Regio Zuid West zal trachten de overlast zoveel als mogelijk te beperken en dankt eenieder voor begrip en medewerking.

Voor vragen is de afdeling uitvoering te bereiken via telefoonnummer: 06-10894342.