Afbeelding

Blijf gezond en graag tot ziens!

Algemeen

Podium Kloosterhof Hoogerheide

Het zijn moeilijke tijden in theaterland. Wij kunnen op dit moment alleen maar afwachten hoe het coronavirus zich ontwikkelt en of wij in september onze deuren weer mogen openen om samen met u in goede gezondheid te genieten van mooie voorstellingen.

Wij zijn nog steeds bezig met het verplaatsen van geannuleerde voorstellingen naar theaterseizoen 2020-2021. In een enkel geval zal een voorstelling pas in het seizoen daarna (2021-2022) kunnen worden ingehaald. Voor de coronacrisis uitbrak, was ons nieuwe programma namelijk al helemaal klaar.

Normaal komt in mei ons programmaboekje uit, maar dat is in deze onzekere tijd niet mogelijk. Wij maken nog geen voorstellingen en data bekend, omdat er te veel onduidelijkheid is over de definitieve doorgang.

Wij danken onze bezoekers voor hun begrip en geduld. Achter de schermen werken wij er hard aan om direct te kunnen starten zodra het kabinet het sein op groen zet. Dit is voorlopig even onze laatste rubriek. Als er meer nieuws is, brengen wij u daar vanzelfsprekend meteen van op de hoogte.