Keeper Jeroen Sebregts (foto) en spelers Niels de Groot, Perry Potappel en Joshua van Willigen komen VVC '68 versterken.
Keeper Jeroen Sebregts (foto) en spelers Niels de Groot, Perry Potappel en Joshua van Willigen komen VVC '68 versterken. Foto: Bep Tielemans

Selectie VVC '68 op sterkte

Algemeen

HALSTEREN - VVC-trainer Marco Ernest is een tevreden man. Het grootste gedeelte van zijn selectie blijft immers intact. Een enkeling stopte vanwege blessureleed, studie, gezin of andere activiteiten. De selectie is aangevuld met een viertal echte versterkingen.

Van Halsteren-zaterdag komt keeper Jeroen Sebregts: "Bij VVC spelen meerdere goede vrienden. De combinatie sportieve ambitie en gezelligheid spreken mij aan. Samen met de nieuwe aanwinsten wil ik proberen VVC omhoog te helpen. Ik denk dat VVC de komende jaren stappen gaat maken."

Linksbener Niels de Groot komt ook over van Halsteren-zaterdag: "Ik ben 25 jaar bij Halsteren geweest. Ik wil nog een paar jaar lekker trainen en spelen. VVC lijkt mij daarvoor de ideale club. De gezelligheid is heel belangrijk, maar VVC wil ook sportief presteren en daar wil ik graag aan bijdragen."

Joshua van Willigen: "Via Papendracht en Vosmeer ben ik bij Steenbergen terecht gekomen. Het hele plaatje bij VVC spreekt mij wel aan, daarom ga ik daar naar toe. Het is een zaterdagvoetbalclub, er zitten daar al vrienden en bekenden en de trainer wil omhoog. Met de selectie die we nu hebben, moet dat mogelijk zijn."

Perry Potappel: "VVC heeft de ambitie om te promoveren en daar wil ik graag bij zijn. Bovendien is het dichter bij mijn werk. Ik ben bij Bruse Boys sterker geworden en ik ken VVC natuurlijk van vroeger, omdat ik daar toen gespeeld heb. VVC is een warme club, waar ik me toen ook al goed thuis voelde."

Afgelopen week werd ook bekend dat Gijs Adriaansen weer deel uit gaat maken van de selectie. Adriaansen liep in de derde wedstrijd van de competitie al tegen een ernstige blessure aan. Hij is inmiddels voldoende hersteld om de voorbereiding op het nieuwe seizoen mee te maken.

Joshua van Willigen naar VVC '68
Perry Potappel naar VVC '68
Niels de Groot naar VVC '68