Afbeelding
Foto: Rogier Veldman

Geen theater tot 1 september

Algemeen

Podium Kloosterhof Hoogerheide

In de persconferentie van dinsdag 21 april heeft het kabinet aangegeven dat alle evenementen en voorstellingen tot 1 september 2020 niet mogen doorgaan. 

Deze aanvullende maatregel is nodig om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen gezond blijven.

Hebt u kaarten gekocht voor een voorstelling die is geannuleerd? Dan hoeft u niets te doen. Wij zoeken nieuwe data. Kan een voorstelling niet worden verplaatst of kunt u zelf niet op de alternatieve datum? Dan krijgt u het aankoopbedrag van uw kaarten terug in de vorm van een voucher. Natuurlijk hebben wij er begrip voor als u niet van deze regeling gebruik wilt of kunt maken. In dat geval kunt u later alsnog uw geld terugvragen.

Pas als definitief bekend is dat wij u mogen verwelkomen, nemen wij per afgelaste voorstelling via de e-mail contact met u op.

Dan zal ook bekend zijn op welke manier wij u moeten ontvangen. Wij wachten af of wij tegen die tijd een afstand van anderhalve meter in acht moeten nemen en wat dit voor de voorstellingen zal betekenen.

Laten we ons verheugen op het eerste applaus dat straks weer gaat klinken in ons theater. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.