Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Beheerder Robert Deliën: Download onze app
Beheerder Robert Deliën: Download onze app (Foto: Dennis van Loenhout)

Natuurpodium cancelt alle groepsactiviteiten

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Stichting Natuurpodium Brabantse Wal heeft tot en met 31 maart alle groeps- en schoolactiviteiten geannuleerd. 

Dat is inclusief de Bergen op Schoondagen en Bergse Boomplantdagen. Directeur Robert Deliën licht toe: "We werken vooralsnog alleen op aanvraag van schoolklassen, groepen of individuen, waarbij we per aanvraag bespreken wat wel/niet mogelijk is en past binnen de landelijke richtlijnen met betrekking tot het Corona-virus. Tot en met 31 maart hebben wij WEL: Opruimmaterialen om zwerfvuil op te ruimen, Kabouterpad, Boswachterpad, GPS-speurtocht "Op Expeditie".
Bij interesse voor bovenstaande kunnen schoolklassen, groepen of individuen contact met ons opnemen via info@natuurpodium.nl of 0164-25.63.87. Alles wat al gepland stond en afgesproken was, is op dit moment vervallen! Tot en met 31 maart NIET: Helaas kunnen de komende weken ruim 1000 deelnemers niet aan de slag in en voor de natuur.- Campagne Bergen op Schoondagen: deze wordt verplaatst naar een latere datum. NB: Rondom World Clean Up Day (19 september) organiseren we ook een opruimactie; Campagne Bergse Boomplantdagen: deze wordt verplaatst als dat binnen het plantseizoen nog lukt en anders gaan we in een volgende periode aan de slag! Projecten voortgezet onderwijs: Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de projecten op een later tijdstip kunnen voortzetten en afronden; Buitenlessen en workshops basisscholen: Met de betreffende scholen maken we afspraken of/hoe we de lessen op een later tijdstip kunnen inhalen. We werken t/m 31 maart alleen op basis van aanvraag. Belangrijkste is uiteraard een ieders gezondheid.

Meer berichten