Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
Vivoo da2 zoekt versterking.
Vivoo da2 zoekt versterking. (Foto: Vivoo da2 zoekt versterking)

Ladies derby: ODIO da1 - Vivoo da2

OSSENDRECHT – De Ladies Derby presenteert zondag 16 februari aanstaande: ODIO da1 versus Vivoo da2. Voor de winterstop een duel tussen kat en muis. Na de onderbreking liggen de kaarten beduidend anders!

Lang bungelden de Ossendrechtse dames met nul punten en slechts één gescoorde goal troosteloos onderin de Vijfde Klasse. Met de terugkeer van Daniëlle Bus en Joyce Schroeijers lijkt de balans in het elftal van coach Jeroen Goossens hersteld en boekte het twee overwinningen op rij. Handenwrijvend wacht het op de volgende klus. Vivoo da2 is dit seizoen niet onklopbaar gebleken doch heeft nog volop uitzicht op het kampioenschap. En kan zich op haar beurt geen misstap veroorloven!

Noodklok

Hoewel een titel lonkt luidt men in Huijbergen toch ook zachtjes de noodklok. Trainer Corné Adriaansen: "We beschikken over een goeie maar ook smalle selectie. Aan het eind van dit seizoen lijken we Daphne Leemans vanwege werk te verliezen en Vivianne Groffen tekent wellicht bij ODIO. En derhalve kunnen we best wat versterking gebruiken. Meiden die alvast eens mee willen trainen of nu al willen aansluiten, die zijn van harte welkom."

In de Ladies Derby is de spanning te snijden. Tussenstand: Isabelle Vermeiren (17), Merel Janssens (17), Laura Akkermans (16), Tamara van den Bergh (16), Daphne Leemans (16).

In de Gentlemen Derby voorzagen Ruud Linders en Robbert Raats METO-WVV'67 op 0-1. Laatstgenoemde werd na loting winnaar van het Klavertientje! Tussenstand Gentlemen Derby: Dennis Jongejan (21), Wout van Elzakker (21), John in de Weij (21), Corné Grinwis (20), Max van Elzakker (20), Sander Kerstens (20), Pim Bruijnzeels (20), Martijn de Nijs (20), Peter van Oirschot (20).

Meer berichten