Afbeelding
Foto: RKSV Halsteren

Rksv Halsteren weeknieuws

Algemeen

Rksv Halsteren weeknieuws

Silvolde geen partij Zondag 1
Vanwege de staat van het hoofdveld moest tegen Silvolde worden uitgeweken naar het kunstgras. En dat leek geen vervelende beslissing voor Zondag 1. Of de ondergrond een rol speelde of niet, feit is dat op het kunstgras Halsteren combineerde of het lieve lust was en creëerde het kans op kans. Binnen het half uur wist Halsteren al drie maal het te vinden. Een ongekende luxe, zeker ook omdat Silvolde er nagenoeg niets tegenover kon stellen. Op basis van inzet was de voorsprong ook meer dan verdiend. En ook na de rust was het Halsteren dat de wedstrijd domineerde en weinig kansen weggaf. Op de uiteindelijke 5-0 overwinning was dan ook niets af te dingen. Een mooi resultaat dat met recht een collectieve prestatie genoemd mag worden, want de getoonde inzet en wil om te winnen was in alle geledingen te zien en te voelen. Met name de duels op het middenveld, met Nishant Jagernath en Man of the Match Glenn Kools voorop, stonden hier synoniem voor. Hopelijk kan het sterke spel ook aanstaande zondag worden voortgezet als Halsteren op bezoek gaat in Lichtenvoorde om aldaar tegen Longa '30 aan te treden. In de seizoensouverture startte Halsteren met een 4-2 overwinning op deze ploeg, maar gezien de stand op de ranglijst zal het zondag niet zo makkelijk gaan als toen. Het duel start om 14.00 uur en is "live" te volgen op ons Twitterkanaal @HalsterenZo1. Op dinsdag 11 februari speelt Zondag 1 een oefenduel in Hendrik-Ido-Ambacht tegen ASWH. Aanvang 20.00 uur.

Zaterdag 1 klopt Kogelvangers
De trotse koploper van de derde klasse B had afgelopen zaterdag maar één opdracht: winnen van Kogelvangers. Kogelvangers wilde zich niet snel gewonnen geven. Omdat de beide selectiekeepers afwezig waren, werd een beroep gedaan op de keeper van de JO19, Bram Luijks. Nadat Mike de Nijs na ruim een half uur Halsteren op een 1-0 voorsprong had gezet, was het Luijks die in de slotfase van de eerste helft een vrije trap adequaat pareerde en er zo voor zorgde, dat Halsteren met een 1-0 voorsprong kon rusten. Na rust moest het spel tijdelijk worden stilgelegd wegens een blessure van een Kogelvanger. Nadat de ambulance van het veld was verdwenen kon de wedstrijd worden hervat. Zo'n tien minuten voor tijd soleerde Paolo Fortunati hoogstpersoonlijk door de defensie om de 2-0 op het scorebord te zetten. Omdat Kogelvangers kort daarna de aansluitingstreffer scoorde, werd het nog even spannend. Maar uiteindelijk trok Halsteren de overwinning over de streep en deed het daarmee goede zaken in de competitie, nu veel belagers tegen puntverlies opliepen en Halsteren zodoende zijn koppositie kon verstevigen. Met dank ook aan jeugdkeeper Luijks, die ook deze week aantoonde dat het jeugdig talent nadrukkelijk op de deur klopt om de stap naar de hoofdmachten te gaan maken.

Komende zaterdag wacht het uitduel tegen middenmoter NOAD '67. Thuis werd eveneens een 2-1 zege geboekt op de ploeg uit Sint Philipsland. Het duel start om 14.30 uur en is "live" te volgen op Twitterkanaal @HalsterenZa1.

Whatsapp-service
RKSV Halsteren ook te volgen via de whatsapp-service. Hiermee krijg je op je mobiel een whatsapp-berichtje als er een nieuwsbericht is geplaatst op de website. In het bericht staat een link waarmee je direct naar het nieuwsbericht gaat. Een ideale manier om als eerste op de hoogte te blijven van het clubnieuws. Aanmelden is heel simpel: sla het nummer 06-47638878 op in je contacten onder RKSV Halsteren en stuur aan dit nummer een bericht met de tekst RKSV AAN.

Deze week - thuiswedstrijden
Zaterdag 8 februari: 08:30 Halsteren JO11-5 - Colijnsplaatse Boys JO11-1G; Halsteren JO8-2 - Krabbendijke JO8-1G; Halsteren JO11-2 - ODIO JO11-1; Halsteren JO11-3 - Wernhout JO11-1; Halsteren JO8-5G - BSC JO8-5; Halsteren JO9-5 - MOC'17 JO9-5; Halsteren JO8-4 - Kogelvangers JO8-1; Halsteren JO9-3 - Victoria'03 JO9-1; 10:00 Halsteren JO13-2 - Kogelvangers JO13-1G; Halsteren JO14-1 - DSE JO14-1; 11:30 Halsteren JO15-4 - SVC JO15-1; Halsteren JO15-1 - Sliedrecht JO15-1; Halsteren JO17-2 - Krabbendijke JO17-1; 13:15 Halsteren JO17-4 - Terheijden JO17-1; Halsteren JO17-3 - Virtus JO17-2; Halsteren JO17-1 - Virtus JO17-1; 15:00 Halsteren 6 - FC Moerstraten 2; Halsteren 3 - MOC'17 2; Halsteren 4 - SEOLTO 2.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding