Logo halsterse-zuidwestkrant.nl
JO17-1 steunt Heroes for Heroes
JO17-1 steunt Heroes for Heroes (Foto: RKSV Halsteren)

RKSV Halsteren weeknieuws

JO-17 bij Heroes voor Heroes op 11 januari

Als maatschappelijk partner van de stichting Heroes for Heroes toont RKSV Halsteren sportiviteit en komt de JO17-1 in actie tijdens de negende editie van deze cycling marathon. Op zaterdag 11 januari 2020 beleeft de JO17-1 de ultieme teambuilding in het Cultuurgebouw van Regionale Scholengemeenschap 't Rijks in Bergen op Zoom. Samen komen zij met honderden andere cyclers in actie om geld in te zamelen voor Heroes for Heroes, maatschappelijk partner van RKSV Halsteren. Het streven van Heroes for Heroes is om jong en oud op de fiets te krijgen om een mooi bedrag op te halen voor lokale en regionale instanties & goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan. Met deze actie toont RKSV Halsteren niet alleen zijn sportiviteit als vereniging, maar ook het hechten van waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Ook meedoen? Dat kan. Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Voor de kinderen van 9 t/m 13 jaar zijn aparte blokken van een half uur beschikbaar. Inschrijven kan via www.heroesforheroesshop.nl of informeer: info@heroesforheroes.nl.

Meidenvoetbal clinic bij RKSV

Op zaterdag 18 januari 2020 organiseert RKSV Halsteren in samenwerking met Soccer 10 een voetbalclinic voor meiden van 9 t/m 12 jaar. De clinic duurt van 9.00 tot 12.00 uur en vindt plaats op het kunstgrasveld van sportpark De Beek. Tijdens deze clinic kunnen de meiden kennis maken met de voetbalsport onder professionele begeleiding van trainers van Voetbalschool Soccer10! De clinic past in de ambitie van RKSV Halsteren om de voetbalsport voor álle jongeren uit Halsteren e.o. toegankelijk te maken. De club heeft onlangs een nieuw meidenteam geformeerd en heeft de mogelijkheid om meiden in de leeftijdsgroep 9 – 12 jaar direct in een meidenteam te kunnen plaatsen. De deelname aan de clinic kost slechts €5,00. Belangstellende meiden kunnen zich aanmelden via de website van RKSV Halsteren of direct via https://www.ticketkantoor.nl/shop/meidenvoetbal.

RKSV Halsteren werkt al vele jaren samen met Soccer10. Samen organiseren we naast clinics al enkele jaren ook de Voetbalschool Halsteren, waaraan iedere editie vele tientallen voetballers meedoen.

Geslaagde nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden in 't Ooievaarsnest. En zoals te doen gebruikelijk werd deze vooraf gegaan door een vriendschappelijke wedstrijd. Ditmaal trad onze Zaterdag 1 aan tegen onze buurman VVC '68. In een typische "oliebollenwedstrijd" werd met 2-4 gewonnen. Maar belangrijker dan de uitslag was het wederzijdse besef, zoals ook door voorzitter Jan van Elzakker in zijn nieuwjaarsspeech geuit, dat gezamenlijk optrekken van de twee clubs op dat ene sportpark De Beek de toekomst heeft. Of het nu gaat om de aanleg van een tweede kunstgrasveld of de samenwerking op het gebied van de jeugd, de clubs kunnen elkaar helpen en versterken. Dat was ook de voornaamste boodschap van onze voorzitter, naast de oproep voor de invulling van de verschillende vrijwilligersfuncties en de werving voor de meidentak van de voetbalvereniging. De nieuwjaarsbijeenkomst kreeg daarmee een positieve boost, ook omdat zowel de zaterdag- als zondagselectie komend jaar kans heeft een stap omhoog te zetten. Het bleef nog lang gezellig op De Beek...

Vermetten langer sponsor

Vlak voor de kerst werd bekend dat Vermetten Accountants & Adviseurs minimaal twee jaar langer hoofdsponsor van RKSV Halsteren zal zijn. Bij RKSV Halsteren is John Vermetten inmiddels een bekend gezicht. Zowel bij evenementen als thuiswedstrijden is John vaak aanwezig, wat een mooie betrokkenheid bij onze club laat zien. De businessclub van RKSV Halsteren is dan ook verheugd met het verlengen van het contract. Als bedankje ontving John een ingelijst shirt.

Activiteitenagenda

11 januari 14.00 uur: Minitoernooi Zondag 1 met SC 't Zand en Velo. 18 januari 09.00 uur: Meidenvoetbal clinic op De Beek.

Meer berichten