Inkorven duiven bij Vredesduif
Inkorven duiven bij Vredesduif

Postduivenshow PV de Vredesduif in Lepelstraat

Algemeen

LEPELSTRAAT - In het weekend van 21 en 22 december organiseert postduivenvereniging De Vredesduif in Lepelstraat haar jaarlijkse tentoonstelling van postduiven. Als officiële keurmeester van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie is de heer Hacken uit Tiel aanwezig.

Op zondag 22 december gaan de deuren van het verenigings- gebouw aan de Kruisweg om 11.00 uur open voor alle belangstellenden. Om 12.00 uur worden bonnen aangeboden van leden van de club die het beste hebben gepresteerd op de wedvluchten van het afgelopen duivenseizoen, maar ook van gekende duivenliefhebbers met bijzondere prestaties uit de wijde omgeving. Schenkers van bonnen uit de eigen vereniging zijn onder anderen de 1e Marathonkampioen aangewezen in Brabant 2000 J. van Ekeren, R. Nijssen, X. van Peer, J. Ernest en de winnaar van de Fond Express M. van Rijen, die tevens in de top eindigde van de Nationale kampioenen; voor de ZLU vluchten uit eigen gelederen H. de Jong en C. Suijkerbuijk.

Veel belangstelling zal er ongetwijfeld ook zijn voor de aanbiedingen van de nationaal gekende vitesse- en midfondspecialisten A. van Loon en J. Hendriks uit Halsteren, C. van Heijst & zn. uit Bergen op Zoom, Joh. van Oers uit Roosendaal, W. van Nederpelt uit Klaaswaal, J. van Gijzel Made en de gekende Zeeuwse fondspelers W. Geers uit Hulst en K. van Dommelen uit St. Philipsland en nog diverse andere topschenkingen. Voor de eendaagse fond onder anderen Marijke Vink uit Mookhoek en P. van Eekelen & zn. Lepelstraat. Tevens is er een verloting. Eenieder is van harte welkom. De volledige bonnenlijst is te vinden op www.doevepeet.nl

Afbeelding
Afbeelding