Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Huijbergen kleurt nu oranje

HUIJBERGEN – Op maandag 2 december opende Coop Heijboer in Huijbergen haar deuren. Een nieuwe supermarkt, met vertrouwde ondernemers en een verrijkt assortiment. Geen wonder dat heel Huijbergen enthousiast is.

Al 24 jaar zijn de gezichten van Marcel en Monica Heijboer bekend en zelfs geliefd in Huijbergen. Toen hun contract als Spar-supermarkt na meer dan 20 jaar afliep, vonden ze in Coop een perfecte, nieuwe partner. "Het assortiment is flink gegroeid, en veel verser dan voorheen", zegt Marcel Heijboer, "de supermarkt is ruimer ingedeeld en overzichtelijker, en heeft nu eindelijk de koffiemachine waar onze klanten al jaren om vragen en alle services – de post, de stomerij en de bezorgservice - blijven. Bovendien, en dat is misschien wel het belangrijkste, qua prijs zijn we flink verbeterd!" Vanaf 23 november was de supermarkt in Huijbergen dicht. Terwijl er flink verbouwd werd en Marcel en Monica eigenhandig ruim 500 planken ophingen en vulden ontvingen ze een mail van een dorpsgenoot. "Daarin stond dat het leuk is om in een dorp als Huijbergen te wonen, behalve als de supermarkt is gesloten", zegt Monica, "die mail raakte wat ons betreft de essentie. Een supermarkt heeft een belangrijke functie, zeker in een kleine kern. Wij zijn er voor de boodschappen, maar ook voor de leefbaarheid. En in die negen dagen dat we dicht waren hebben wij onze klanten óók gemist. Deze nieuwe formule heeft ons enthousiasme nog groter gemaakt, dus we kunnen er weer jaren tegen."

Om de opening van Coop Heijboer te vieren zijn er prachtige openingsaanbiedingen, die in Huijbergen huis-aan-huis zijn verspreid. Wie de oranje "Maak kennis met Coop"-poster voor het raam hangt, maakt bovendien kans op een minuut gratis winkelen in de nieuwe Coop. Heel Huijbergen kleurt dus oranje, en hoewel het voor Monica even wennen was zegt ze nu: "Oranje is een prachtige kleur!"

Meer berichten