Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Countryshow Frank Jansen Band

LEPELSTRAAT - De Frank Jansen Band komt terug naar Lepelstraat. Waan u een avond in de vorige eeuw met de countrymuziek van Johnny Cash, Merle Haggard, Marty Robbins en vele andere coryfeeën.

De avond vindt plaats op zaterdag 26 oktober om 20:30 uur en wordt georganiseerd door SKW CultuurClub in 't Weike. Frank Jansen heeft zijn jeugd doorgebracht in Lepelstraat en is een vermaard countryartiest die internationaal en op verschillende continenten heeft opgetreden. Hij heeft verschillende platen op zijn naam staan waarvan er drie werden opgenomen in het mekka van de countrymusic, Nashville Tennessee, met de titel 'You're a phonecall that I need to make', 'My way or the highway' en 'Lolene'.

De Cultuurclub is dan ook 'blij hem terug te brengen naar Lepelstraat waar ongetwijfeld zijn fans hem warm zullen ontvangen'.

Frank Jansen treedt deze gelegenheid op met een band waarin onder meer de gerenommeerde Joost de Nijs op dobro/basgitaar en gitaar, Cor van der Pluijm op gitaar/mandoline en Paul Roskam op basgitaar en canjon.

Vanwege de beperkingen van de kleine zaal verzorgt de Frank Jansen Band in 't Weike een intiem akoestisch concert waar het publiek figuurlijk maar ook bijna letterlijk aan zijn lippen zal hangen. Het optreden van de Frank Jansen Band is een luisterconcert waarvan u op uw gemak op een stoel kunt genieten.

Toegangskaarten zijn vooraf voor zes euro verkrijgbaar bij 't Wotserieke, Kerkstraat 23 in Lepelstraat.

Meer berichten