Afbeelding

Jubileum voor Wandelvierdaagse van Halsteren

Algemeen

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - De Wandelvierdaagse van Halsteren gaat dinsdag 3 september weer van start. Vier dagen lopen langs mooie routes door Halsteren en een stuk Lepelstraat. Dit jubileumjaar is er ook iedere avond een route van 15 km.

Vooraf inschrijven kost 4 euro en kan nog op de volgende locaties: · Tijdens openingsuren in de maand augustus bij Boekhandel Vermeulen in de Dorpsstraat; · Donderdag 29 augustus van 19.00 tot 20.00 uur in Halsteren in de Kannebuis, café de Roos en basisschool de Toermalijn. Wie wil wachten met inschrijven tot dinsdag 3 september, kan vanaf 17.30 uur in de Kannebuis nog een startkaart halen, dan zijn de kosten €5,-. Voor het inschrijfgeld ontvangt iedere deelnemer onderweg een lekkere traktatie en de medaille van de wandelbond. Wandelaars voor de 15 kilometer kunnen vanaf 18.00 uur de startkaart ophalen en vertrekken. Daarna start om 18.30 uur de 10 km, de 5 km vertrekt om 18.45 uur.

Routes: op het programma staan weer vier gevarieerde wandelroutes. Dinsdag de Bosroute, woensdag Rondje om de molen, donderdag de Schansroute en tenslotte vrijdag de Defiléroute, met bloemenhulde aan de Buurtweg.

Organiserende stichting Wandelvierdaagse Halsteren is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers/bestuursleden. Helpen bij het plaatsen van borden, routes controleren en verkeersregelaars plaatsen, sponsoren langsgaan, er zijn veel zaken die geregeld moeten worden voor dit evenement. Wie interesse heeft kan tijdens de vierdaagse langskomen voor nadere informatie en om zich aan te melden. Via de site of facebook kunnen belangstellenden ook altijd contact opnemen. Check de site voor de laatste informatie: www.wandelvierdaagse-halsteren.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
vierdaagse Halsteren 2018
Afbeelding
Afbeelding