Logo halsterse-zuidwestkrant.nl

Opening fietsseizoen TTC De Liefhebbers

HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Op zondag 17 maart is de opening van het fietsseizoen door TTC De Liefhebbers Halsteren-Lepelstraat. Na de 'winterslaap' is het tijd om aan het nieuwe fietsseizoen te beginnen, wat loopt van maart tot medio oktober.

Elke zondag zal er worden gestart vanaf clublokaal Cafeeke De Beek aan de Fabrieksstraat in Halsteren. Zowel Trimmers als Recreanten starten om 9.00 uur aan hun tocht. Tijdens de eerste tocht op 17 maart zullen de recreanten 25 kilometer fietsen en de trimmers 40 kilometer, waarbij iedereen naar verwachting tussen 10.30 en 11.00 uur terug is bij het clublokaal.

Diverse activiteiten

Elke zondagmorgen wordt een andere tocht gereden, waarbij de te fietsen afstand steeds langer wordt. Ook vinden er verspreid over het jaar diverse activiteiten plaats, zoals bijvoorbeeld een fietsweekend voor de recreanten en trimmers, in juli voor de leden de dagtocht met afsluitende barbecue, verrassingstochten en in oktober de sluitingstocht met feestmiddag.

Meefietsen

Mocht u ook interesse hebben om te gaan fietsen, dan kan dit. Recreanten rijden met een gewone fiets of op een fiets met ondersteuning. De trimmers rijden met een racefiets. Voor inlichtingen kan men terecht bij secretaris Richard Kuijlen op E: ttcdeliefhebbers@gmail.com, T: (0164) 683915 of iedere zondag iets voor 9.00 uur bij Cafeeke de Beek. Zonder enige verplichting mogen nieuwe deelnemers driemaal gratis meefietsen om te kijken of het geval. Ook op de website, www.ttcdeliefhebbers.nl, staat veel aanvullende informatie.

Meer berichten